Saturday, October 8, 2011

demam owh demam

6 hari lagi sebelum wedding day :) (senyum konon,padahal nervous kot.Ted jugak relak)

aku sakit tekak :(( malam tadi dah rasa,lepas minum innershine,makan extra vitamin c,tapi bangun pagi still sakit gak..x berupaya nak cegah lagi.sian aku kan?pastu datang pulak pening kepala,membuatkan aku macam nak pitam.pas makan panadol,anta abah g anta kad kawin,aku nyaris je terlelap.aku xtau kenapa aku selalu ngantuk pas makan panadol.haiyaaa..

preparation aku untuk wedding banyak la jugak yang da setel,n banyak jugak yang x setel lagi sebenarnya.leceh woo..otak aku asyik berfikir je camne aku nak buat cupcake untuk candy buffet.

sebenarnya,bajet lari jugak.tapi sebab ade jimat sana sikit,jimat sini sket..so semua okay.:)
ramai yang tolong sponsor.baju,gubahan hantaran,bunga telur and of course the caterer.mak ngan abah the biggest sponsor.bila mampu bayar balik ek?huhu

beberapa hari ni mengalami breakdown yang amat sangat,kerjanya nak cari pasal dengan ted,sikit2 nak merajuk.mujur lah ted tak rajin melayan aku sangat,so lama-lama ilang sendiri merajuk aku.haha.tapi hari ni best lagi,sebab aku demam,ted pulak unreachable,aku dah nak menangis tadi.tapi bila ted tepon,bole plak hepi balik.sengal kan?pastu kak ngah x dapat datang awal,sedeyhhhh sangat..my sister sakit mata pulak..aiyaaa..

things to do before wedding
-manicure n pedicure (fuhh..1st tu aku letak,harus la kan,kang tangan x cun,camno nak amik gambar,sian orang nak edit :p)
-potong rambut (da mengerbang cam hantu)
-candy buffet
-make cookies
-hias guestbook booth

ntah pape lagi..walopun aku cakap xnak update lagi,tapi disebabkan gementar,harus lah post jugak.hahaha

1 comment:

Adib said...

makan ubat moi..