Tuesday, August 21, 2012

salam

Testing,testing,..

Bersiaran dari parit.perak..pergh.,xde life kan aku, org laen xde pun post baru..aku je banyak masa terluang nak up cerita..wohaaaa

Xde gambar,sebab xrajin nak camwhoring..paatu laki aku plak xnak jadi objek/model kamera aku..so xde gambar yer
Macam selama ni rajin amik gambar pun kan?

Esok adik ipar punya majlis kahwin..hope semua jalan dgn lancar..aku pas majlis terus gegas nak nalik kajang sebab laki I keja noks plus umah xkemas..almaklim sebulan tinggal..vacuum plak rosak..kalu dok rajin juga husband nak kemas..xper,balok ni bplwh buat BERSiH 5.0 ahahahaa

Chow..wassalamu

2 comments:

AI said...

oit..oit..ngata aku ea?? aku nk bg duit kuih.. bank in boley??

menn said...

Ngata ape weh?xpaham aku weh