Thursday, July 28, 2011

July oh July

Apa yang aku dah berjaya buat bulan ni
-amik gambar pre-wedding ditaja oleh Fuad *thank u bro!
-err..berjaya beli sampin n survey tudung *raya nanti aku g beli tehehee
-Ted berjaya amik sijil kawen *err..kira kejayaan bersama la tu..
-tempah baju kawen Ted *err..kejayaan bersama jugak :p
-cari bunga telur (sponsored by kak ngah,thanx kak ngah,love u) *tau x harga bunga telur mencecah RM2,harga yang x masuk akal bagi aku,better bagi something else,tak worth aku rasa untuk bagi telur bernilai 30sen letak kat tempat mahal,dusshhh..kulit biarla murah dari dalaman,paper bag biarla murah dari isinye..*just pendapat aku

yang tak berjaya lagi
-HIV test n surat kebenaran kawen
-tempah baju kawen aku
-beli paper bag,patut beli masa kat kl aritu,but takde finalize nak jemput berapa org guest,so KIV dulu lah
-aaaa..pe lagi eh?

to do list in september *since bulan 8 i will be away from this blog and my masak-masak blog
-beli hantaran n celebrate besday Ted :)
-beli souvenier malam nikah
-paper bag nikah dan reception
-cari easel n black board.Anyone nak sewakan easel?Hehe
-owh,buat canvas untuk meja guestbook.dan beli segala mak nenek frame
-send kad kahwin?(aku ada benda panas pasal kad kawen ni,tp lantak arh.Malas nak fikir dah.Too late..huh)
-bayar duit photographer/katering/kompang/silat n etc
 dan buat segala benda yang tak berjaya buat masa bulan ni.

Owh,i just think dat i want to make my own candy buffet.Cake,cookies,macaron,whoopers,cupcake in one table.walla,dat must be nice.Tapi kena bincang dengan katerer dulu.Maybe if i can't make my own wedding cake,i MUST do my own candy buffet.Abang aku cakap,tempah je kek kawen,takpayah nak buat sendiri.(kalu camtu,buat pulut kuning sendiri bleh?)

Ciao kekawan
Nanite

P/s: i'll be away for a month,kalu jumpa aku kat plaza kotaraya,nampak budak yang selenge2 jual kueh raya tu,aku la tu.Haha.

1 comment:

anaztasias nora aira said...

dear.. bagusnya.. byk dah setel :)

boleh x bagi email or sent ur email to kerelnorawedding@gmail.com

nak tanya pasal kedai borong gula2 di johor tu. :)