Wednesday, June 15, 2011

Pre Wed Shot

Pre Wedding :)

X buat pun lagi.Alhamdulillah ramai member pemilik DSLR yang nak amik gambar kami.Nak sponsor pre wed shoot kami.Thanx Fuad.(yang lain-lain masih dalam perancangan) .InsyaAllah akan amik hujung bulan ni rasanya.Ke bulan depan?Aku pun dah xingat nih.Aiyoo..

Kalau jadi amik gambar ni,InsyaAllah akan dijadikan teaser wedding invitation kami :)

Layan sket gambar konvo yang diamik Farid (dia petik je kamera aku tuh.tapi layan je la)
Upload gambar ni sebab Fuad cakap gambar kitorang dah macam gambar pre wed.Haha..Pre-wed la sangat kan?
(gambar Fuad amik lagi cantik dan dah diedit.Gambar ni mmg xde edit2 k?)




***apesal gambar last tu jadi mcm tu...zessss

Kena belajar edit nih :(

4 comments:

izzahazfar said...

marina...amek gambor lain..sebab zaini pakai selipar..hahaha tak lawa tui...

menn said...

InsyaAllah amik gambar lain

zaini pakai selipar sebab dia bajet jadi photographer,tapi kena jadi model lak..hahah

anaztasias nora aira said...

hi menn. found ur blog. salam kenal b2b :)

org mana ni? jom exchange link and share ideas :)

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

menn said...

hai nora

salam kenal
orang johor :)

jom2 exchange :))